Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SF su obicno precijenjeno sranje halo aparat koji se izjedncio sa cijenama dobrog laptopa
Pa jecam se kad je nokia 3310 bila 450KM, u to vrijeme to je bila prosjecna plata, kao sad da kosta 900KM. I za 10 godina ga mogao kupiti za 10KM. Pala mu cijena 90 puta za 10 godina. Ili 9 puta godisnje u prosjeku.
Bas trebas biti narocito pametan da zakljucis da ce izgledati isto i da vec sad isto izgledaju samo ih natpis proizvodjaca razlikuje skoro...kad je telefon samo ravna ploca ti ut nemas mjesta za neki dizajn , kao u vrijeme K550i K300i K810i Motorola Razr V3 i slicni telefoni gdje si imao prostora da svaki telefon napravis drugacijeg izgleda
@Tropical To je to...naprijed ploca nazad ploca... sad je dizajn hoce li staviti Home dugme naprijed ili nazad i hoce li nazad povuci liniju jednu ukoso cisto da se ''razlikuje''....
Još da Apple skonta da treba smanjiti cijene, svi bi bili sretniji. Nekad je dobro što postoje dobri kopirači. Da se samo Apple pita, smartphone bi koštao k'o dobro auto.
Dok ima ovaca ima i vune
A sad nisu znaci !!!
ma sta ti znas suosnivacu applea..
K'o i ljudi.
pa i sada su svi isti,., ekran, na vrhu majusna kamera, nazad ko eto ima prostora pa se seta ta kamerica,. ta trane svi istu tipku za ton i otkljucavanje,., dole usb gore prikljucak za sluske,.,., sta jos hocecete,.,
Ukoliko ne pratite, pogledajte dostignuca VR tehnologije i popratnih uredjaja. Vise nije teorija u pitanju ili testni proizvodi, to su proizvodi koji se vec naveliko prodaju i distribuiraju sirom svijeta. Zasto ovo spominjem u clanku na temu Smartphona? Zato sto su lideri IT industrije slozni da ce upravo ta tehnologija u iducih 10 godina zamijeniti smartphone, u biti uredjaji su mnogo funkcionalniji, duze trajanje baterije, veci prostor za pohranu, upotpunosti novo polje aplikacija i razvojnih mogucnosti.
@Report cek kako da uredjaj za VT zamjeni smartphone,., kada mu ovaj daje sve,., teljefon postaje PC,., i ka tome seide a VT daje bas to sto daje,., neces kucat tekst u wordu tako sto nabijes naocale i tipkas,. ili odgovorit na poruku cek samo da cale natakarim,., ono sto VT pruza je VT hoce se tome dodat jos nesto(sex app, igre i sl sranja),., ali svi cemo nosat teljefone koji su nam PC,.,velicina sve zavisi kako ce projektpvat ekran(ili ti ga ispis)
pa ako mobiteli budu jeftiniji onda ce prestat pljackat djecu i zene po ulicama ovi nn u nepoznatom pravcu