Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tux vjerovatno nisi isprobao mac, sto se tice linuxa vjeruj da je lakse napraviti virus za njega nego za windoze, ali je stvar da nema interesa a i vecina ljudi koja koriste linux ne lutaju po netu sa \"root\" privilegijama. kao sto je slucaj sa windoze korisnicima sto se tice microsoft-a , avast rules
Kome danas treba antivirus. Virusi su zastarjela kategorija i ne postoje vec 2 godine. Zato postoje brojne novije metode napada na kompjutere i privatnost.
Linux je najbolji antivirus :)
nemam ja poima o cemu vi pricate kad vec onaj glupan spominje spansku ligu ja mogu rec da je meni ovo sto vi pricate spansko selo.
sve neki strucnjaci ovdje? ajde strucnjaci recite vi meni sta vam to ne valja kod firewalla u visti osim sto ste toliki noobovi da ga ne znate podesit .. ili sta je problem s defenderom? sasvim solidno radi svoj posao... a ako vam je problem Microsoft i njihovi proizvodi drzi se Linuxa, ako vec budete znali koju distribuciju koristiti jer se vise ne zna ni ko pije ni ko placa tamo .. il eto kupi si Mac pa instaliraj os-x jer je on bolji od windowsa, jediiino sto je \"maaalčice\" skuplji ..
Koji ste vi....naravno da alternativa ima, ali ima i obicnih korisnika, koji instaliraju Windows i jednostavno ga zele koristiti....
bit ce i ostace smece kao i prijasnji microsoft defender program.
ne znam jel ti gluplje poređenje, il stav
microsoft je ko spanska liga, ne valja ni jedno ni drugo!
Ne mogu da vjerujem da oni daju nesto besplatno!? Jedno godinu dana testirace ga na nama i onda u laganu prodaju, kao i sve do sada, kako frustrirajuce..