Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji egomanijak
RIP al vise pretjeraste s njim ko s onom Kim cudo niste objavili da je p.i.c.ku u 12 sati po americkom vremenu obrijala ! :D
trznuo sam se pravo, na lijevoj slici kao da rola WC papira pored glave visi (to bi bilo objasnjenje zasto je slikanje u wc tako popularno).
svaka cast na menadzerskim sposobnostima, al da dolara nedas u dobrotvorne svrhe, malo je rec da je djubre
WHOA!!! Stavio je svoju sliku na korice!!! Nekad pomislim da namjerno pisete ovako do zla boga glupe tekstove da nas iznervirate jer ste u dubini duse obicni trolovi!
j.e,bem va sve u usta ! ! ! osim Boga i bozijega :)
Nevjerovatne korice, koje savrsenstvo :-D
\"Ovo je još jedan dokaz Jobsovog nevjerovatnog osjećaja za estetiku\" Isti \"vaki\" osjecaj imam i ja. I ja bih stavio svoju sliku naprijed, a bgm i nazad ... ali nisam siguran za onaj srednji dio, sto se jedini vidi, kad je knjiga slozena u stalazi ... ah, da, mogao bih tu staviti svoju sliku!!!
@solorevolt Nije prvi niti posljednji, sviju ce nas Svemocni vratiti sebi i suditi nam jednoga dana, SVAKOME POJEDINAČNO! Inace, pustite covjeka da konacno RIP!
mislim da je ovo prva knjiga sa slikom na koricama :D bas divno,on je legenda :D
Kraj jednog vizionara, velikog talenta a vi kako hocete, i Bog uzima ono sto vrijedi.
dosadni ste ... je.bo vam steve ma.ter dajte pričajte o janjetini i pivi šta!
ja se ponado slici korica a ono prc