Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro i u Sarajevu aBd :) u kampusu :)
ABD 😊
Super ideja ツ
Nije losa ideja, znajuci da nam nekako mobitel najvise treba kad je baterija prazna, tad je nekako bas hitno. ;-) Pa pocasti nas i sareni leptiric svojim prisustvom, i odmah unese boje u nasu svakodnevnicu. <3 :-*** Pa gdje si ti, jesi ziva, bas si se otudzila?
Smjeskice 😘 Leptirica ti upravo radi na implementaciji neceg ovome slicno za nasu lijepu BiH,ali nailazim na brojne prepreke za isto. Osim ne mogucnosti zastite projekta od vandalizma,a toga imamo u bliskoj proslosti,takodje nailazim na finansijsku pomoc lokalne vlasti. Elem,ako uspijem realizovati ideju uz pomoc stranih investitora,svakako ces biti upoznata 😉 E sad sto se tice otudzivanja sa ovog divnog portala,kriv je Ostruga 😁ne dozvoljava mi da jalisam po klixu, kaze prodji se corava posla 😉 (karikiram) Ovih dana sam zaista u obavezama, ali to uopce ne znaci da sam zaboravila na vas (najbolje klixovce) S toga vam saljem veeeeelikuuu pusu svima 😘😘😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja kontam u sarajevu kod bristola ccc
Hahaha i ja isto. :-D
Cekaj dok ga ovi nasi snime pa ces vidit kako motorka radi
Lijepo, neobicno i korisno.
smiju li se brati solarni paneli?
kod nas bi ga odmah posjekli i prodali ko sahtove :)
kicheraj...