Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara cijena 1600,99KM, nova cijena 1600,98KM :D
...dok se ne bude prodavao za stoju ja ga necu moci kupiti...
Korisnicki nalog 4. ni s4 nije za stoju a kamo li da ce s7 biti u skorije vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...morem ti reć da sam se pravo rastužio. šaću uštedit samo 500 eura, a mogo sam 550.
Commie, a tek zamislite sledecu "zastrasujucu" hipoteticku situaciju, da vas "voljena" drzava pocasti sa ovim uredjajem, to bi vec bio direktan gubitak od 50e. :))
...strahota. sreća pa nam mila država nije tolki dušman :)
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
ja ću kupiti onaj model koji nebude preko 30 km,jednu dnevancu odradim i kupim sebi nov galaksi s4675
Brate po mani samsung telefon zakon
Opet će nekoliko mjeseci na PIK-i biti 1200 KM. Smiješno je da bude jeftiniji od Ajfona.
Samsung za 5 godina napusta smartphone industriju.
Sto volim ove sto daju negativne ocjene. http://phandroid.com/2015/11/03/samsung-exiting-market-5-years/
Nemoj im to raditi, pa pocet ce masovna samoubistva bosnja ako se ispostavi da si u pravu. To ti je isto kao da si rekao da je izglasan zakon da se vise ne smije voziti golf dvojka!
10 % od 550 je 55 ja mislim
Uzas
ma pishaj ih vise,otisli su u tacku s cijenama halo ba usrani telefon parira cijenom kompu sa extra konfiguracijom?! lobotomija
Nokia 3310 zakon!!
Jeftino pravo, idem odmah u red stati