Dostupan pretplatnicima Premiuma
4
Skype pokreće servis za slanje videoporuka
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savrseno radi na SONY XPERIA :)
Zavrsit ce ko MSN. ccc...Poenta skype je da se u dva klika stvori videokonferencija. I tako je bilo sve do sad, sad ce bagra da uvede pet hiljada nepotrebnih opcija... Jbt, imali MSN koji je fakticki bio monopolista na podrucju IM i oni su ga upropastili upravo ovim stvarima, uporno izbacivali nekakve patcheve, update i raji vise dosadilo...
Ode SKYPE u sto đavola kako ga kupi Microshit :) Ono što je bila aplikacija okrenuta korisnicima sada je gomila opcija za otimanje novca od korisnika uz obilje bug-ova. Dokle ide idiotizam microsoft-a vidi se iz liste FAQ na kojoj je prvo pitanje kako doplatiti kredit. To bi značilo da korisnici najviše to pitaju. hahaha Ipak, kako sada nema MSN (Windows live) messenger-a ostaje Skype. Zbog toga, na svojoj stranici amicus.ba redovno osvježavam prijevod skype-a na Bosanski jezik.