Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budala vjeruje da im poruke na elektronskim medijima ne može niko drugi čitati.
E jes me briga najveća tajna moje poruke je hamšo eto me jel koka spremna
@burgija ne brukaj se molim te, pricate na pamet bez ikakve osnove. Procitajte malo o enkripcije jer ovako samo stvarate nove teorije zavjere
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svakako smo robovi društvenih mreža i lažnog života. Govno da se koristi prvi bi ga instalirali
Sve super dok Zuckerberg ne kupi i ovu kompaniju.
najebem vam se mame svima zajedno
Sta je bilo s whatsappom?
Kad citas sta pisu, znas zasto si rupa Evrope :D
Meni licno signal je top vec 2 god koristim 😎👌
Stevandić pozitivan na virus korona. Neka krepa govno u mukama. Bosanci moji, ovo govno od klixa treba napustiti i ostaviti hrvaticima nek seru izmedju sebe.
Signal je ,ustvari,izmislio Trump...😂🤣😂
Ovo govno od klixa treba napustiti i ostaviti hrvaticima nek seru izmedju sebe.
Dobra je i zubna pasta Signal, pogotovo prije razmjene poruka oralnim putem
Pa sta vi to pisete pa se bojite svi da ce vam neko procitat ?
Sa čim su ljudi opterećeni danas, umjesto da se rješavaju ove bolesti ono se prebaca sa jednog sranja na drugo koje će za par godina biti isto.
Moja firma vec 3 godine koristi Signal za komunikaciju unutar firme jer je dosla preporuka od EU jos tada da je najbolja aplikacija sto se tice dvosmjerne enkripcije. Iako je sucelje aplikacije shit i ima nedostataka sto se tice zastite podataka je najbolja