Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vec ima iphone 6 sto se savija, nista novo za apple.
e zamisli mozak jadnika koji su te dislajkali.... ono misli da je nešto iznad ostalog naroda ako odvaja od usta da kupi telefon...
@Badr Hari U BiH mozda. U Njemackoj je iPhone isto skup kao i Samsung. Provjeri online.
da ga seljanke mogu stavljat u straznji dzep...
NOKIA 3310 zakon ;) :) ko je se sjeca zna zasto :)
Super telefon zguzvas ko papirnu marku i u dzep.
Takozvani "gimnasticar".
juznokorejski mediji pisu o americkom proizvodu
Aaaaah pa zaista bas fantasticno,eto bas mi to treba u zivotu,mobitel koji se savija ?! Ne treba mi kamera niti stotinu aplikacija,a kamoli da mi se mobitel savija.. Nit kupujem takve mobitele skupe i futuristicke nit me zanimaju ? E svashta !!
Pos...eri ti mutavce koji za ovo kinesko s...nje daju 1200 maraka. Ali gradske k...čke i ped...eri ga vole - to je važno.
Savio sam vec dva
preko 60% iphona je samsung
iPhone je za pedere. Mlohavo im sve pa im treba i mobitel mlohav.
Şavitljivi ekrani su cista glupost ja ne znam sta Apple planira ali ni Samsung ni LG se nisu proslavili sa zakrivljenim a nece ni Apple sa savitljivim to sam 100% siguran.
uhljebi na aparatima...
Gigant se opet vratio Samsungu. Diplej koji moze razlikovati kratki od dugog dodira, pa to moj Samsung vec ima, kratki dodir otvara aplikaciju ili stranicu, dugi dodir otvara pod meni.
Mene zbuniše....kontam šta je ovo što ja imam na Samsungu ako je inovacija?
ispade apple proizvodi smo softver, ostalo sve tamo japansko-korejsko-kineski dijelovi.
Uredu to , al oni ne patentiraju ekran nego bukvalno kupe tudji ekran tudji procesor itd i samo ga sklope.