Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislis
Medji koji misle da su vodeci odnosno koji imaju novinski monopol ne trpe konkurenciju,ne mogu da se nose sa njom...pa je sabotiraju :)
ja bi preporucio sarajevo-x-u da nadje firmu koja se bavi sigurnoscu, i vjerujem da ce te se moci dogovoriti npr. da vam stite stranicu besplatno a sa-x postavi veliki baner od te firme....i mirna bosna
fakat cim nesto ne radi odmah su hakerski napadi....ma kakvi hakeri neprofesionalizam vlada....
Ma to ovi iz Dnevnog Avaza ljubomorni, pa napadaju, svojom windows 95 masinom.
Vjerovatno se mircerka (Maša Miskin) zamjerila nekome....
malo se zajebavao...:)
Uopšte mi vas nije žao, novinarski ste odavno postali smeće, kao i avaz, pljujete sve što nije kao vi. S foruma banujete ljude koji to uopšte nisu zaslužili, a kao admine držite mašu miskin i pacijenta zooma, iako vrijeđaju i omalovažavaju ljude. Da Bog da vas potpuno uništili, ko vam j... mater...
sad mi jasno sto imam problema sa otvaranjem stranice vec 2 sedmice
Prodajem to skuplje rješenje :))))
dobro je pa se ljudi samo uče...
to rade binasr
ah sto ga i ovi isprdise onako lagano. kome bi vi smetali pa je angazovao milion zombija? haj ne serite, recite hostu da napravi taj server ili povecajte limit saobracaja.
Biće bolje! Oprošten ovaj break-out, samo se odbranite! Sarajevo-x ljubavi moja!
Izgleda da vas dušmani baš ne vole. :) Nije šala aktivirat milion kompjutera