Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam i ja pa se ne falim :)
i Dino Merlin kopira pa su mu opet svi koncerti rasprodati... ;) go sam i sung
imam i ja otaj mobtel dobar je :D:D:D
Xperia rules:)))) hell yeahhh
Nepricaj gluposti .. Prodao sam Iphone4 uzeo S2 . U pocetku mi je falio TomTom navigacija i skype video call . TomTom sam zamijeno sa Igo + myspeed za camere . A Skype je izasao sa video opcijo i radi cak bolje nego na iphone . . Sve ostale apps i games koje mozes naci na appstore imas i na android marketu . Ostaje izgled brznina ,tu se nemogu ni porediti galaxy s2 je TiTO .
mama ti glupa
Zato samo kooleri imaju iPhone. Samsung je običan. iPhone je trendy i šareniji, i zato bolji.
I da ga kopiraju, napravili su jednostavno bolji proizvod od iphona. Kada pricamo o cijeni iphone4s u prodaji kosta 700eura, dok je za njegovu proizvodnju ulozeno manje od 200eura...i zasto davati toliku lovu dzaba, kad za manje mozes dobiti brze, vece, tanje i jednostavo bolje.
Die chanops, die, die, die... !
A vija bosanske fukare al fali japansko smeće, dašta će kad ne znaju za bolje.
A svi prolaznici u reklami imaju HTC.
Ljudi Apple je bolji od Samsunga.. Mnogi od vas nisu imali S2 ili iPhone 4 u rukama.. Razlika je veoma osjetna jer je Apple godinama ispred Samsunga, ovi ga samo kopiraju i takmice se dosta nizim cijenama.. Nazalost ovdje svi govore o Samsungu jer je jeftiniji dosta..
Sucksung sucks
samsung je dobar kada su u pitanju frizideri usisivaci poneki tv i klima ali telefone trebaju prepustiti ozbiljnim kompanijama :D
:) Imam galaxy s2.
e moj seljak...ti kad bi znao da mi za korejom zaostajemo 300 godina...ako nista pogledaj malo po netu njihov zivotni standardm atrakcije i napredak
Jooj, pa gdje ce na Aplle, pa najbolja firma sa najboljim proizvodima, najvizionarskiji vizionari, izmislili su sve od iPretis lonca do iPada. Ovo je krajnje neprincipijelno od Samsunga, prljava podla podmetacina.