Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlozi oruzje haha
Ja kupujem samsung, i ovo mi ne znaci nista i dalje kupujem njihove telefone, greske se desavaju i oni ce to popravit, prave ljudi najbolje telefone.
Ukusi su razliciti i ti imas pravo da im dajes koje god epitetete hoces. Problem je sto ovo nije mala greska vec greska ogromnih razmjera koju su uzrokovali sami prijevremenim lansiranjem navedenog modela. Prema onome sto se moze pricitati oni su htjeli preduhitriti Apple a umjesto toga su sebi napravili nemjerljivu stetu. Vidjecemo koliko ce ovo uticati na njihov imidz a samim tim i na prodaju buducih modela.
@sodi33 Znam ali se ono sto sam napisao odnosi na globalno trziste a ne na BiH koja nije mjerodavna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebali su ga samo u vodi punit
samsung je najnolji
Da ugase aparatom za gasenje.
Vatrogasci ga obožavaju .
Steta, stvarno je Note 7 bio zvijer po svim specifikacijama, ja imam Note 3 i jos uvijek je vrh, 3GB rama, quad core procesor itd. Nikad problema imao nisam, jos uvijek originalna baterija stara 3 godine i drzi preko dana.
Sta ti je Bosanac ... neskolovan... Misli ako uredjaj ima 3GB RAM-a da je odma i dobar? High Performance programi ne trebaju mnogo RAM-a! Problem je medjutim sto Samsung koristi trash software zvani Android.
@Sarajevo_sg Trebao bi onda da koristi zaključano smeće zvano iOS? De hljeba ti ne seri.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
🍏
Nagrizi 😀
iph je iph, a ostalo su mobiteli :)
Vodotporan je, samo ga u vodu dok se puni haha
Vodotporan je, samo ga u vodu dok se puni haha
Kazu samsung vas levati mlati lovu, a kinezi kazu sa istim specifikacijama puno manje para, lenovo 8s, 2gb rama, octa core procesor,720p display i ima antutu benchmark 23000 i kusur dok galaxy alpha 2gb rama, octa core procesor, 720p display, znaci tehnicki isto ali benchmark u alphe 51000 i kusur, telefon se ne gleda na papiru, nego sta stvarno moze u praksi.
Zapeo si u prostoru i vremenu. http://www.kimovil.com/en/best-smartphones-moviles/best-sellers Pogledaj deveti telefon na listi (Xiaomi Mi4c) i klikni na njega da mu vidis specifikacije i Antutu skor. 68000 za 97 eura. Odlican ekran sa predobrom crnom bojom, odlicna kamera, telefon all around fantastican. Pa ga uporedi sa 'alphom' i ostalim telefonima.
Što da ga vraćam... E neću. Imam uvijek bokal vode kraj sebe i punim ga samo pod vodom. Ako ponestane vode a zapali se, samo ću ga popišat.
I bilo je vrijeme da se dodnes ovakva odluka. Koristim Samsung i zadovoljan sam, al sad ocekivat je da neko uveze kontejner ovih note 7 u BiH i to povoljno :) bice svega :D
da ugase uređaj? ugase kao što se gasi vatra? :)))
hahhahah dobar