Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebote midrange telefon od 600-700 maraka
kad je ikad predstavio ove modele. Ima review-a na youtube jos o prije mjesec,a cini mi se da je i klix pisao o ovim modelima prije...
Gledam emisiju sinoć i neki fizičar iz USA, predstavljen je kao jedan od najutjecajnijih fizičara-naučnika today, drži smartphone u ruci i kaže već 2030 godine će sva tehnologija koja se nalazi u ovom telefonu biti u uređaju veličine nanobota, tj. dovoljno mali da se može ubrizgati u krvotok i samim time doći do mozga gdje će između ostalog nadgledati zdravlje itd. Dobio sam viziju Terminator-a Judgment day... Hej već 2030!!!
🔥Hepo kockica 🔥
Moj S3 jos uvijek radi perfektno. Masinka :) Dok ne crkne, izaci ce i S21 kako mi se cini.
Nista slabo im ovo corning staklo, mislio sam da je bolje, kako ga reklamiraju nije uopste tako dobro, nakon pola godine primjetio sam da pod jakim svjetlom ima poneka sitna parka, a moralo bi biti kao iz tvornice, tako da sam stavio zastitno staklo i sad je ok , nakon nekoliko godina bit ce opet nov.
samsung svaki isti
@YaPPa90 ne vidim da su drugi napravili neku revoluciju u dizajnu, zasto bi i samsung, a realno sto se tice dizajna u samom su vrhu.
Zato Apple radikalno mijenja dizajn iPhone-a svake godine....
Znaci moze pod cesmu, cekam s8 da pometu konkurenciju.
ako imas vode moze sto da ne
Vidi bolan kako je tanak i mali, isti mala srbija bez kosova.
@forris Hocemo hocemo odhebat u hamsu tvoje ?ame.