Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam Samsung S 8+, meni je to vrh vrhova sljedecih 10 godina
@trozubi49 Izbacili punjač, senzor za puls,, SD karticu, odavno nema radija i infracrvenog senzora,.. na lošem si putu Samsung. Sve manje i manje za više i više para
nema punjaca , dadnes 1400 eura i kupi punjac jos
@Seagul Zahvali se Apple-u
Cuj zahvali se Appleu zato sto je Samsung izbacio punjac, wtf?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema punjača u kutiji? Prije par mjeseci su se smijali tati Apple-u, a znali smo šta slijedi... lol
Broj komentara sve govori.... nekada je to bilo mnogo mnogo vise...
Izbacili punjač, senzor za puls,, SD karticu, odavno nema radija i infracrvenog senzora,.. na lošem si putu Samsung. Sve manje i manje za više i više para.
Iskreno, perverzija telefon
Imali su najgore prodajne rezultate u zadnjih 10 godina. Imao sam sve verzije do 10. Sada su bezobrazno skupi. Sada nema punjaca i slusalica. Slijedeci put ce ponuditi samo kutiju. Bezze
Imam S20 i cekat cu iducu godinu da izadje novi, pretpostavljam S22, uredjaj. Premalen je napredak u godinu dana ostvariv. Kupovati svaki drugi je sasvim ok. Trebao bi biti kompetentan telefon koji kupis bar u naredne 2 godine.
U biti S20+ imam. Zbog velicine displaya. Konfiguracijom je svakako slican sa S20
joj google translate clanka. vrhunska konektivnost hahah
Jeftino na ovu skupoću😀
napucan sto jest, jest, vidi se po izgledu da je nesto dobro
A71 najjaci
Kupim kad izadje 41 ....