Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apple ce to ugradjivati u svoje uredjaje koje ce prodavati po duploj cijeni, opet ce gomila budala velicati iphone iako taj telefon vidno zaostaje za seriom galaxy S4, sa S6 i edge je besmisleno porediti, jedino sto je dobro na iphoneu je ulaz za punjenje.
U kojem smislu zaostaje? Specifikacije Galaxy-a su uvijek (duplo) bolje ali iPhone je uvijek bolje/brze/stabilnije radio.
@ZliFetus Nadji poredjenje note 2 i iphone 6 plus, displeji iste velicine samo sto iphone ima puno vise plastike oko displeja tj. telefon je dosta duzi od note 2, izgleda kao kineski tablet, znaci radi se o samsungu koji je 3 generacije stariji telefon, apple sa slabijim hardverom napravi zatvoren sistem pa telefon radi brzo kao i samsung sa duplo boljim hardverom, to nije neka nauka i windows phone radi brze od androida, sto telefon ima manje mogucnosti brzi je -
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje bi im bilo da se potrude da naprave USB Type-C na Galaxy-u 7.
Bit ce pptrebno jedino zbog visokoh rezolucija snimanja videa 4K UHD....
32GB je previse sta ces radit sa tolkom memoriom....
cuj 256 cc
Evo meni treba i vise od ovih 128GB sto imam. Ima nas sto radimo sa ogromnim file-ovima.. Lakse mi nositi mobitel nego externi HDD.
a koji telefoni mogu podrzat ovu karticu, NOKIA
nije ovo kartica, ovo je interna memorija telefona te se ne može naknadno ugraditi u smartphone.
@Dzevy znam,., problem je sto su moderni telefunkeni malo ograniceni max je 128bio( nece da sistem pokrene ako ima vise, probao na note4,., dok stare nokie symbian pokrens bez problema,., android pobudali ako ima veci cip,., dok ovaj radi brez problema,.,
Na kraju će od svog tog napretka stvoriti Pc.
pa vec imas pc,.,u vidu Microsoft mobitela(zakacis dzidzu zvanu continium) i mobitelni je pc(malo slabijih karakteristika arm haba ali za koju god)
Bas nepotrebno, ni ovih 16 ne iskoristim ..