Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod mene je sony ericson blac edition,toliko je pocrnio od nosenja da ni brojeve vise ne raspoznajem :)
3310 zakon...jos me služi...gdje ću ja ovo na gradjevinu ponijeti ba...
ahahah citam komentare, svi hvale nokiu a isti ti kad idu popit kafu vade s4 ili ajfon na sto
Nokia e72, godiste 2010., presla i mahovo i grahovo! Bateriju ne punim po toliko, dok moje kolege koji se prče sa smartphonovima (nisam ljubomoran, mogu i ja sam sebi kupit) pune ih svako 7-8 sati! Ne mrem vjerovati na sta su spale danasnje vrijednosti, na high brendove... Mrš
Nokia je na izdisaju. Dok ja na SAMSUNG GALAXY NOTE radim sve.
A šta to ne može npr. jedna NOKIA Lumia što Samsung Galaxy može?
Mislim, NOKIA 2700 me evo četvrtu godinu odlično služi. Pozivi, poruke, Internet za brzinske provjere informacija, FB, e-mail, aplikacije potrebne za bankarstvo, kalendar, budilnik, kalkulator, mini-rječnik, muzika (sa slušalicama) i još druge sitnice, Za fotografisanje koristim jako dobar fotoaparat, za ozbiljniji rad računar, za čitanje knjigu, za filmove TV.
Nokia gubi korak za ostalima.
Nokia-u je uništilo što je koristila zastarjeli Symbian dok su svi prešli na Android, poslije je još više ukopalo što su prešli na Windows... Android je od smiješnog Samsunga napravio vodećeg proizvođača smart telefona, a Symbian/Windows je od Nokia-e kao vodećeg proizvođača telefona na svijetu napravio jednog od najlošijih (trenutno)...
Jooj jedva čekam da bude u prodaji, ni njeg neću kupit ! :D
1.9GHz 2GB RAM 16GB INTER MEMORY 16MP CAMERA stroj a tek S5 SAMSUNG jebe ostale ukljucujuci i ufurani IPhone.
Trebas onda ti otici u tvornicu SAMSUNG pa se fino onako uz kaficu raspitati o MP.
Ma to je neki kloc koji hvali svoj telefon u svakom mogucem postu, a veze sa zivotom i zdravom pamecu nema. A sto se memorije tice, nijedan samsung S4 nema 16giga memorije nego 9!!! Evo neka porvrdi ovaj vrli ismar, neka upali i pogleda. S4 uzme 7 giga za android i ostane ti nesto malo jace od 9 giga na telefonu dok na SD karticu na mozes snimiti nista osim slika i videa... Uz duzno postovanje poserem se ja ma takav telefon i na takav marketing.
Sigurno ne gori ko IPhone. SAMSUNG je masina jedva cekam SAMSUNG GALAXY NOTE IV.
Ohohohoho vidi stroja!!!
Meni telefon služi za nazvati,, poruke rijetko šaljem lakše se ispričati i da navijem alarm. Nikad neću skontati zašto narod daje toliki novac za telefone. U mene je isto samsung galaxy ali stara verzija, mislim da je 2 ili 3 bez s. Ne bi ga ja nikad ni kupila da ga nisam dobila na poklon.
Bujrum kad ti volja i vidi jedan dan u mom životu. Imam ja i bitnijih stvari za baviti se od telefona.
bitnije stvari kao drkat kurceve po komsiluku lol
Nidje veze, moja S4 je sasvim dobra, ne bih je mijenjao dok ne izadje sada u aprilu S5
e nek si nam se pohvalio
tzv. EKO koža :)
Isti moj. Jedino ove figure da nabacim i to je to. Jest ljudi kad vam kažem.
Samo je kod mene baterija više potrošena nego na slici.