Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mobitel na odmotavanje :D
NORTH KOREa - BEST KOREAAAAAAAA!!!!!!!!
Stvarno zanimljivo dostignuće iako prvih par modela sa ovom tehnologijom neće po mom mišljenju biti vrhunski i \"malo\" češće ćemo morati na servis ali već kod 4 ili 5 modela će sve greške biti ispravljene, a samsung bi mogao biti 3 puta bogatiji prodavajući ovaj patent ostalim proizvođačima... Što se tiče nas korisnika mislim da ćemo se morati bar još 2 godine zadovoljiti tehnologijom amoled na galaxy modelima ;)
a hocel ovo biti hafifno?
jos koja godina i moci ces telefon zvakati .....
meni moja Nokia 3310 padne na pod nista joj,hajde nek ti ovo ispadne na beton pa neka radi ko prije:)
ti si bilde a jos si i paglu
hah preklopni...samsung > svi ostali ja od kad sam dobio SGS2 nisam se odvojio od njega, najbolji telefon ikad napravljen, a ovaj novi amoled+ taman za SGS3 next year =)
sad će jabučari (apple) plakati i prijaviti koreance sudu zbog krađe patenta, a ne spominju da je svaki američki laptop i mobitel krcat korejskim i japanskim čipovima
Koji si ti bilde u pm!Znas li ista prokomentarisati vezano za temu retardu?