Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e zato cu kupit samsung sutra. probao sam galaxy s3 danas i nevjerovatan je dok ga drzis u ruci. iphone ni blizu.
sad se samsung treba zaliti i tuziti apple na sudu u Koreji, pa neka taj sud odluci da apple plati samsungu 2 milijarde.
I na kraju im je Samsung platio tako sto je poslao 30 kamiona punih sa 25 centi . ahahahahahha kraljevi (YY)
steve jobs i u zemlji uzima pare
Apple proizvodi su preskupa kanta. Samsung im dere guzove.
...eeeee moji krkani, radi se o prednostima iOS ekosistema na Androidovim...on line iTunes App Store distribuira applikacije ekskluzivno napravljene za Apple hardware docim Google distribuira aplikacije napravljene za bezbroj razlicitih koncepcija Android hardware-ta...i tu dolazi do endemskih nestabilnosti...vi balkanci ovo nemerete razumit\' jerbo vam za sada iTunes puscaju na kas\'cicu...docim se o kvalitetu Androida niko ne brine pa ga zato i imate tol\'ko na jelovniku...
@senad A bas Jeep i Chrysler (mozda Cadillac CTS) mogu u isti krug s Audi-jem. Ni po cijeni, ni po kvalitetu. Ajde mi objasni u cemu se ogleda to 10 puta bolji ...ja govorim o S3. Navedi te prednosti. Cuveni BTooth? Organizovanje fajlova, muzike, videa? De ne trlababani.... Pa komponente za iPhone pravi Samsung!
hehehe, evo jedna slicica koja kruzi netom :-D https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/574465_371122079624169_39853915_n.jpg
ovako se štiti domaća proizvodnja...
@patriot Hahahahahaha iPhone je duplo jeftiniji od Galaxy a po kvalitetu bar 10 puta bolji.. Hyundai ovdje u USA je zadnje smece od auta ,kao i Kia ,po cijeni,kvalitetu i svemu ostalom. Recimo,sto platis za jednog Jeep-a,Audia ili Chryslera mozes kupiti tri Hyundaia.. Razumijem da to auto se prodaje i da je cool u najsiromasnijim zemljama u svijetu,kao sto je nasa BiH,ali je to zadnje smece od auta... Toliko o tome.
Nakon smrti Jobsa na njemackoj televiziji sam gledao emisiju posvecenu njemu,izmedju ostalog rekli su i kako je taj veliki \"inovator\" imao spor s firmom APPLE,izdavackom kucom Beatlesa. Covjek je u samom startu poceo da krade:D
Nastavak.... Sta god da se desi, Samsung moze podnijeti ovu kaznu. A sjetice se neko da nagazi Apple zbog privatnosti. Zapamtite sta vam kazem. A ako se otvori klupko tuzakanja tek ce onda da nastupi r\'n\'r! Ne drzim ja nikome stranu u svemu ovome jer od navedena dva koja posjedujem najvise koristim treci - Lumiu 800 (prednosti posla da mogu da eksperimetisem s telefonima) koja odlicno obavlja sve sto mi treba. Na kraju, sto se samih uredjaja tice odlicna su oba, to se ne moze osporiti. Ali ogormnu prednost (dugorocno) vidim na strani Android telefona jer su mnogo jednostavniji za rad i pri tom znacajno jeftiniji u post-prodajnom periodu.
U BiH vise vole SamsungA zato sto treba manje mozga (citaj..NETREBA puno koristiti racunar, registracije, kreditne kartice, itd), i to je to ljutio se neko ili ne. Volim BiH, zivim vani . A vidim ti si pismen i najbitnije zivis vani....tuzba je za banalne stvari (najvise se odnosi na dizajn ,zaobljene ivice i slicno )...Google stoji iza srca Samsunga tj. softverskih rjesenja. Tako da ako se Apple odluci da stvar istjera do kraja...moglo bi mu se obiti o glavu jer bi onda u igru mogla da udje i Motorola i jos nekoliko igraca. Nemam ja nista protiv Apple-a zaista....no ne zaboravimo kako je i Dzobs ( i ne krijuci to) dosao do mnogih stvari. Ttuzba je dosla u vrijeme kad je Samsung poceo da mete konkurenciju. Bitno je napomenuti ko pravo dobar dio komponenti za iPhone. Pogadjate? Short-term pobjeda za Apple ali ako nastave s tuzakanjem mogla bi biti i pirova. @msm Nije sporno da su raniji modeli zaista licili na iPhone (tu su u pravu) ali opet ponavljam....Android je najbitniji.
ovi se samo preseravaju, a niko nece dobiti nikakve pare.
\"AMERIČKI sud je odlučio da stane na stranu Applea\"... pa zar ce amerikanac osudit svog sunarodnjaka radi koreanca? ma daj...
Ja mislim da je iPhone samo izvikani, precijenjeni gadget lokalnih fensera koji po specifikacijama, izgledu i svemu ostalom ne moze parirati Galaxy S3. E sad, iPhone se nosi da bi mogli reci da nose iPhone obzirom da su cijene svih Apple-ovih proizvoda astronomske, ali zatu cijenu koja se placa ne dobijes nista vise od imena Apple i iPhone. Imao sam iPhone 4S, sad nosim Galaxy S3 i ne bi ga dao za tri iPhonea. Mislim bih, ali bi ih prodao, kupio S3 i ostatak popio sa rajom?
Ti si se upravo pokusao okusati da pratis to...koliko je samo bilo parnica do sada...??? nema im broja... I sad to ko neki argument... Sud u Seulu je ranije u petak presudio da su obje strane odgovorne za kršenje patentnih prava, te je naložio Samsungu da zaustavi prodaju deset proizvoda, uključujući i mobitela Galaxy S II, dok je američkoj tvrtki zabranio prodaju četiri proizvoda, među kojima i iPhonea 4. No, postupak u SAD-u, na najvećem i najutjecajnijem tehnološkom tržištu, smatra se najvažnijim. Ali nema kod tebe razgovora bez ono sta ti znas ti si mali imas ti jos da ucis i sl... pravo mahalsko djete... Kultura dijaloga bas na nivou!