Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preseravanje,sa modelima galaxy s4 i note su dosli do vrhunca tehnologije tako da nemaju vise sta izmisliti,kada bi imao izbor krivi i ravni displej sa istom konfiguracijom telefona,uvjek bi izabrao ravni displej. Mogu misliti koji ce problemi nastati s ovim senzorom,nesto slicno kao kod iphona sa senzorom otiska,kad Bosnjo zakljuca telefon pa pocne namigivati da se otkljuca,to ce biti interesantno gledati.
pu *** ti cuj skener za oko nije oftamolog.
Golemo brate kako ovo u džepu nosit
ugradi ga materi :D
kod nas ljudi otkrili bez uputstva jos koju primjenu! kod mene jedan papak koristi olovku za screen, da ocisti nokte!
snalazljiv taj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlicna stvar. Pored toga sto je mega šuk, veoma mi se dopada smijer u kojem razmislja samsung. Istina, ja ga nikad ne bih kupio zbog velicine, jer ce bit iz porodice cigli, ali volim smijer u kojem se krece kompanija.