Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahaha reciklirali S2 koje nisu prodali.... ahahaha
MENI MOJ MEHO UZEO AJFON I SAD NEMAM NIKAKAV TELEFON :(
i kod nas ce biti 600 km
Ja bih NOKIU 3310 ako neko ima da mi posalje... Jbte ovi smartphoni.. zasteka kad je najpotrebnije... ne daj Boze da ti hitna ili vatrogasci trebaju... i umrijeti i izgoriti sve dok telefon nadodje... :(
Zato postoji Nokia Lumia, probaj nju to su telefoni koji ne stekaju :)
Cemu dislajkovi, jeste mozda imali te telefone? Pogotovu Novije Lumie sa sistemima 8.x? Malo vise upuceniji covjek u telefone i Nokie zna da su to teleefoni kojie ne stekaju, oni od 200 Km fluidnije rade nego android od 500. Uvjerite se sami.
Pa i jest to taj rang.
Samsung nece nikome biti rival. Zato jer su potonuli kao Titanik.