Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se obrišem sa Facebooka i riješio sam problem sa neobrisanim postovima. Baš sam se zabrinuo M. A. R. Š. ... j. ti duštvo preko društvene mreže!
Stari profili su bili barem 10 puta bolji! Timeline koristim vec mjesec-dva - nije objavio nista sto ja nisam zeljela da objavi - ovo gore su sve gluposti. Ne podrzavam Timeline ali ne treba plasiti ljude da ce njihove \"najmracnije tajne izaci na vidjelo\"
Uopste ne kontam ovu frku oko timelina-a. Pa ljudi to ste VI prije 3-4 godine..Ako se stidite sebe onda ,mislim sta reci....Meni je bas super novi design.Uostalom i nije neka razlika od prethodnog !! Tako da.....ne kenjajte !
Timeline je super stvar, to što pojedinci ne znaju da ga koriste, zao mi je sami ste krivi...:D
Najbolji je bio dizajn iz 2009 godine, al eto... ako misle da je ovako bolje nek rade tako :)
Timeline - provjereno razara veze i brakove :D
putopisac.com
da li neko zna postoji li mogucnost da se vrate stare postavke, ja sam presla na timeline ali sam se pokajala, tako mi glup zvuce neki statusi od prije 3-4 god. ne mogu da vjerujem da sam to ja pisala :/
moze li mi neko reci dali je tacno da ako neko ti ude na profil da ti dolaze obavijesti da je taj i taj na tvom profilu,ako se timeline koristi ?
Link za TRAJNO brisanje profila sa fb postoji, samo treba malo potražiti. ;)
pasa evo ti link pa probaj ;) http://www.edinc.info/drustvene-mreze/kako-izbrisati-facebook-profil/
s.h.i.t.l.i.n.e
http://www.etronmarket.com/mobilni-telefoni/twilight-android-2-2-smartphone-sa-3-5-incnim-displejem
..ako se obrises sa FBa ja ti dam cvaju, profil se ne moze brisati :)
tajmlajn je kul :D
@Qoatl NIJE ZVAKA ZA SELJAKA A NI SARAJEVO ZA PRVAKA :D
Haj\'mo sad nolajferi sa Sarajevo iksa da malo pljuju po facebooku i da govore kako je to gubljenje vremena (za razliku od postavljanja komentara ovdje, jel\" tako), i kako oni \"to govno ne koriste\", i kako Facebook svijet odvodi u propast i tako dalje, i tako dalje, i tako dalje...