Nepoznato vrijeme i mjesto pokopa
0
SAD: Sahranjen osnivač Applea Steve Jobs
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja procitah SDA umjesto SAD... dobro bi doslo da je ovaj bio u SDA... bar bi po necemu bili napredni.... sta ti redoslijed slova znaci??!!!! :D ... nemojte sad palac dole ili psovati... mala sala....
ponio je svih 55 milijardi sa sobom. pun qrc histerije za ovim oligarhom kojeg qrc nije svrbio za male ljude.
Nije \"silikonska\", već SILICIJSKA dolina. Ne prave se sise tamo, već tehnologija.
Glup si karcinom,drmaticno glup...:D
Da nije bilo prije svega Tesle koji je sigurno najveci genije i Jobs-a ne bi postojao danasnji svijet tehnologije.Obojica su nas zaduzili i treba svakom geniju posvetiti paznju jer ko od nas moze sam da mijenja svijet, ali vidis on je mogao, ..
tebe nije sigurno...klocu
Jaoooo y.e.b.o vas on više, baš nas je zadužio da ovoliku pažnju posvečujemo