Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vam tenk i ratna mašinerija mater svima
Rugao se tenk žabi -Joj kakva si krastava imaš buljave oči baš si ružna ! a ona će -Bolje i takav biti nego imati rac* na čelu ! ......
@DjangoDjulaga ;))
Ne nalazi se naprijed "naoružana kapsula" nego je posada smještena u "armored capsule", tj. u prostoriji sa dodatnim oklopom... Bože dragi tačno sam ne vjerujem da ovo pišem... čuj naoružana kapsula...
ih ti kao da nikada nisi lovio pokemone ;-)
Poljska konjica je bila najbolja konjica dvadesetog vijeka. Tenkovi su skupe i prevazidjene igracke od momenta kad je postalo ekonomicno okaciti raketu na drone. Ili prosto, navaljati eksploziva u betonsku cijev kraj puta. Obje te lekcije su Ameri skupo platili u Iraku. Inace, to je isti onaj Armata tenk sto je imao "planirano zaustavljanje" u po probe parade na po Crvenog Trga, pa je onda bilo "slucajno smo pritisli rucnu" i "Misko je do sad vozio samo FAP-a".
A jeste li ikada čuli za bitku kod Kurska, najveću tenkovsku bitku u povijesti, u kojoj su tenkovi Crvene Armije razbili Njemačke ko beba zvečku. Nikad ne treba podcjenjivati ruskog medu.
Zato što ih je bilo puno puta više nego njemačkih tenkova, rusi napravili onih T34 bruku...Tu je samo brojnost odnijela pobjedu, al eto, i to se broji
@nadžak mass production je donijela pobjedu USA kao sto je i USSR...Sherman tenk naprravljeno na hilljade da bi se suprostavilo Nejmackim Panzerima/Tigrovima. na zapadnom frontu..
Nisu vise tenkovi uopste vazni... ovaj mi djeluje povisokog profila silueta mu je sigirno preko 2,50 metra. Sto vislji tim ranjiviji.
džaba išta kad je nadmoć u vazduhu presudna za bilo kakav rat
@CIA o pa da to sam zaborvio kod Doboja,tamu su isto kvalitetno dobili po njuški.
@Danube Malo si se zahebo jarane,jesi ikad čuo za groblje tenkova u Vukuvaru na slavnoj Trpinjskoj cesti ;) a usput to je bilo i groblje četnika i ostale srbske okupatore.
i u krausama kod doboja su dobili po picci ;D
Kao i bošnje na Tursku, kao i Hrvati na Deutchland.. A ja jake neke razlike, svi ste vi isti šljam.
Jel ovo jos jedan clanak placen od strane Vojno-Industrijskog kompleksa? Njima je najbolji marketing stvaranje straha u javnosti.
Koga to boli klinac
9. Maja na paradi ovaj strasni tenk se ugasio i to tik ispred Putina..odșlepali ga...
Klasican balijski komentar...naviklo lagati, pa to ti je.. cijeli zivot
"T-14 Armata Russian super tank FAIL"/youtube
“LA HAVLE VE LA KUVVETE ILLA BILLAHI“ (Nema snage niti moći, osim Allahove)
Neka euforija Srba ovdje vlada, pa i ostalih?! A čemu se to vi radujete, jednom tenku!!?Zar ne bi normalnije bilo radovati se da kupite novo auto, odijelo, stan, šta to vi od ovoga imate, ovo su skupe stvari i treba ih platiti!! Niko vam ih neće pokloniti!!? Zašto bi sad npr. Bošnjaci euforicni bili što Turska kupuje 22 komada F-35 lighting aviona, koji skidaju ove tenkove s udaljenosti 35 km!? Jeste li primijetili da je iko od primjerice Bošnjaka slavio ovuda!?
vid što su ameri preuzeli rusku vojsku, naoružavaju je da ima saveznika kad budu udarili na kineze :) a englezi, stari kolonisti kine, šire vijesti da se ćajinezi prepadnu... a sve ko fol novi hladni rat da bi se skrenula paćnja na glavnu metu! ko ne vjeruje u ovo imaće priliku kroz desetak godina da skonta kad bude buknuo rat na tromeđi amerike, rusije i kine. tamo negdje kod kamčatke, aljaske na pacifiku.
@fantom slobode Prenaseljenija je indija nego kina...
@fantom slobode Kinezi uglavnom žive na istočnoj obali, podjeljeni u par većih regija i gradova, zapadni dio je praktično nenaseljen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)