Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEHNIKE NEKADA I SADA: Ovakve i slične skalamerije bile su posljednja riječ tehnike krajem drugog svjetskog rata. Ali u današnje vrijeme (2016-a) glavnu ulogu imaju apsolutne rakete sa čvrstim propergolima, krstareće rakete, odnosno Tomahawk sustavi i slično.
Prosto da se sazalis na sirote i tehnoloski zaostale Ruse. Tako im NASA iz cistog merhametluka placa stotine miliona za transport astronauta i opreme na ISS. Mada nije to nista u poredjenju sa bednom i alkoholisanom ruskom vojskom cija nemoc je toliko pogodila mocni Nato, da se isti odlucio da im pokloni Krim, a izgledi su da ce im prepustiti i Siriju u sferu interesa, samo kako jadni Rusi ne bi vise bili usamljeni. :))
@ChristopherHitchens procitajte zasto rusi lansiraju teret za nasu, krim hmm gdje su rusi parkirali nuklearke, da li bi rizikovali sa nekom budalom koja drzi prst na obaracu, sirija se protivila zboc cijevi koja prolazi kroz njihovu zemlju(koliki postotak ce ko uzimat) razlog rata,.
evo konykow leti oko svita.. možda je to taj izum,garonja 2 !!
ovo ko srpski oklopni voz kod gradačca.. sve može
razjebala ga zolja toliko je mocan bio( zolja kostala 900DEM)
...što bi reko jedan ovdašnji komentator "taće oni, ne znaju ni šporeta napravit"...onda je ovo, valjda, leteća mikrovalna.
ali nisu jos napravili samo im ideja pala na pamet
Naoružana onim nuklearkama koje su poletile prema Zapadu kad je bombardovana Srbija 1999 ! :)) U stavrnosti Rusija ostaje BEZ deviznih rezervi već naredne godine ! Inače bi Putin pozajmio Dodiku 600 miliona koliko minimalno košta ovakav mobarder, koliko je puta samo čovjek išao u Moskvu !! A kad joj nestane rezervi ima da zapomaže ko ŽEljka Pizdiću za kredit !!
Samo mogu da zamislim koliko je teško biti opterećen dobrim odnosom drugih zemalja kao što je RUSIJA-SRBIJA-RS. Vama koje čitav svijet prezire i gleda vas teroristima izgubljenim u svom identitetu. Patetično.
@nemanja1lukavica iskreno pitanje, koliko rusija pomaze serbiju i rs,., rusija prodala 7x skuplje akumulatore srbiji za afijone, cijena servisa za te avijone veca 2puta nego sto se radi ruminiji za istu kolicinu, 29 guma za te avione rusi im prodali 3x skuplje no rvatima, koliko su rusi ulozili u partizan(njega su kuplili) a koliko su izvukli para, naftna industrija( baci oko na koliko prerade a koliko plate poreza),
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navodno smo najjaca drzava na svijetu.
Odu u svemir, bace atomsku, vrate se i gledaju na tv kako gori Amerika.
...i uživaju u posljednjoj pivi...
@BabaStanaa To je bilo sa Bošnjoooocima.