Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad gazde nek zaposle ove robote nek im čiste radnje, prave pizze, donose listiće iz kladionie i sl.
Bog da je htio robote on bi ih stvorio a ne ljude.
Ovo je pradjed od honog terminatora...a MoGo je i ovog svarcneger skinut...
Šiptari na aparatima
trebaju napravit robot za drkanje da ne umaram ruku, mada ne bi nikad znao ko ja sebi.
pa očigledno je da roboti zamjenjuju ljude u većini poslova krenuvši od medicine pa do pravljenja auta itd Ovo ide na ruku bogatih privatnika ljude ce bacati na ulicei zamjeniti ih robotima koji ce se isplatiti kad tad robot ne spava radi istim tempom ne jede ne pije ne traži povećanje satnice haha .
joj sto mrzim ovu pricu, cuj kaze zelimo omoguciti ljudima da obavljaju neke druge poslove, zelite vi sutnut pola ljudi da zaradite jos vise para mamu vam prokletu
Dobra je samo malo tukne na UK-2