Proizvod kompanije "Panasonic"
0
Robot će učestvovati u triatlonu dugom 225 km
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jada upm. Ovakvi roboti su se mogli proizvoditi još prije 30 god. Šta je ovdje vijest uopšte? Više se naježim na ove ljudske pokušaje da dosegnu savršenstvo čovjeka i svaki put se obrukaju. Čovjek je Božije stvorenje koje nijedan robot ili mašina neće moći dosegnuti. Kako se više ovi \'darvinovi majmuni\' ne dozovu pameti?! Nisi nasto slučano niti si se razvio iz nižih bića, nego NAS je sviju BOG stvorio ovakvima kakvi jesmo. U najljepšem liku. Hvaljen neka je Bog Stvoritelj Najljepši.
mozel malo taj robot da pocisti nuklearku...
šta ti je ?
zasto je riječ Panasonicov u navodnicima? Je li to lafo Panasonicov?
nema sta... vijest dana... ahahahahhahaha imam ja igracku iz 90-ih kad se humanitarna djelila... ja mislim da bi i ona mogla ucestvovati ovdje... ahahah al cuj robot... ahahahah... kad bi pecinski covjek vidio ovo s.r.anje poceo bi plakati ocm... ahaahah
Sutra isti ovaka kod kineza za cenera :D
nema zadnja rijec tehnike zato se pazite novotarija hhhh
blago njemu, gdje je sve bio. Jos ce sad i Havaje vidjeti
Jao kretenluka majko moja...