Tehnologija
0
Recenzirali smo: XIII
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ni maxsumchad ne razumiju a kamoli ja
max Payn je glupa igrica do bola
procesoru od 0.8 GHz i grafičkoj sa 32 MB RAM-a. - hehe !??!?!?!
jeste vi ljudi glupi..kao nisam ja shvatio kontekst napisanog...kazem samo da se ne moraju igre uvijek porediti...po tome je sve klon D&D,Doom-a,Max-a i drugih uspjesnih igara...XIII ima svoju atmosferu i (strip) postojao je prije sto je i bilo igara tako da ne moze podsjecati na max vec samo obratno..kuzis???
MOZEL MI IKO POMOCI ZAPEO SAM KOD: KAD OSLOBODIS GENERALA U ONOJ KUCICI IMA NEKA "BATERIJA" KOJA MI TREBA ZA ZICARU ALI NIKAKO NEMOGU UCI U KUCU GDJE JE ONA
Cudi me da niste shvatili iz konteksta da momci nisu rekli da cijela igra podsjeca na Max Payna vec samo sjecanja i snovi agenta XIII sto je istina. Zato keno malo bolje i dublje proceitaj recenziju pa pisi komentar.
Na Max Payna podsjeca samo zbog sjecanja (u Maxu su to doduse nocne more), koja su mutna i koja se povremeno javljaju, a ne zbog grafike ili bilo cega drugog.
igra je super...i stvarno ta opaska s max paynom vam nije trebala..kao da nije bilo igara prije Maxa...cccccc
jako podsjeca na Max Payn-a... cccc... koliko ste svi nenacitaniiii... zar nikad niste culi za XIII? Haj'd se malo raspitajte pa pisite ovakve opaske...
imam ja ovu igru
Pitanje da li je igra u prodaji na nasem trzistu i sta je sa grafickim bug-ovima?