Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli moraćeš ćuku puniti ko mobitel da se možeš igrati sa njim
Ja odavno ništa gluplje nisam pročitao
jes a umjesto papagaja drzace dronove... :P
Ne pamtim kad sam čuo veću glupost od ove..
meni se prije cini da ce siromasni imat i kerova i dijece a bogati robote.
Ne, siromašni će isključivo imati djecu jer ništa drugo ni ne znaju osim seksati se bez kondoma i raditi novu sirotinju!
to znaci da necemo mjenjati amortizere i izbijene tockove! Cigani nece krast poklopce od sahtova nego ce loviti ovu pascad za staro zeljezo
Cigani trljaju ruke izgleda da ce moci loviti celicne pse po ulicama eto love eto ludilaaa
E, a hoce li i ove robote Dogs Trust chipovati? :D
hocel jest govna ko ova moja vreca buha,hocel cuvat kucu il ce lopov popisat cuku i kratki spoj ,kome cu bacat koscure od kokosurina ,hocel davit koke komsiji ,kako zvat kucanju ..varta sex?????
psi će u budućnosti posjedovati ljude
psi i nisu za kuce, pesinave zivotinje prljave ko svinje i smrde
S' kim si, takav si :)
da, zato su vaša arapska braća jako čista hahah...bolje imati psa nego arapa u blizini..
Najprofitabilnije zanimanje buducnosti: uzgajivac kerova P.s. BiH treba da zastiti svoje bogastvo, tj. kerove
Više mi liči na robota vojnika. Samo da mu instaliraju mitraljez i puc puc
onnda smo mi najbogatija drzava hahaa
....pa i danas kucne ljubimce imaju imucniji...mada to drzanje zivotinja u kuci me nikad nije privlacilo...mi smo cista anti animal familija :D
jako čista, pretpostavljam da nisi sposoban ni zahod ostaviti iza sebe čistim! Tko je čist i uredan čist je makar okružen psima, tko nije ne mora imati nikakvu životinju, ma ni elemente u kući, opet će kao svinja neka uprljati sve!
"Kada inžinjeri rade na robotskim psima, fokusiraju se na društvenu inteligenciju, na ono što je ljudima potrebno, društvo, ljubav..." Kakva grozna i zalosna buducnost.