Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogu i ja svog Golfa dvojku 84 godište da cijenim i 1 000 000 $ i da filozofiram kako je u \"fabričkom stanju\" i kobejagi magnet za kolekcionare ,na to bi mi se pola Bosne odvalilo smijati i na you tube bi o meni pravili $prdačinu zivkajući me i zezajući me.. Ali kod d3bilnih Amerikanaca ima svega tako da će neki m4jmun sigurno tolike pare i iskeširati dotičnom.
nista, najbolje stavite svaki artikl koji se prodaje na ebay-u jer ovaj nije nista posebno. ili kako vi napisaste ebayju hahahaha.
Prodajem kera mješanca avlijanera, cijena 10.000 dolara. Može i zamjena za dvije kokoške od po 5000 dolara.
Odmah bubreg na pazar. Ovo se mora imati.
Joj humorističkih komentara u rangu Osmana Džihe, Bog te j.e.b.o.!!!!
hocel neko moj iphone da kupi?kupio sam ga 2007 nije u kutiji malo je izgreban,cijena $50! pozdrav iz arizone....
PRODAJEM NOKIU 3210 OTPAKOVANA, PRVI VLASNIK IAKO JE STARA, JOŠ UVIJEK RADI, A RADI SE O VEOMA RIJETKOM PRIMJERKU OTPORNE VRSTE TELEFONA KOJI JE JOŠ U ŽIVOTU...IDEALNO ZA KOLEKCIONARE
kupit će ga Chuckie....i to \"trkunuti\" po njega kao što \"trkne\" i do Beča da ne bi kupovao gdje i ostala boranija...
naci ce se moron da ga kupi.... kao i ostalih milione koji preplate obican spoj plastike i cipica....
imam i ja jedan, radi al je otpakovan, moze budalama otici za 5000
@bumbar dok se ti brines hoce li se tebi cijela bosna smijati, nikad poduzetnika od tebe nece biti
prodajem golfa II, 1991, presao 100.000, prvi vlasnik, svi originalni dijelovi na njemu, nista nije mjenjano... za 10.000.
bumbar mozda bi ti se pola bosne odvalilo smijat, ali bi se nasla jedna budala i kupila, naravno da ne govorim o golfu, mada nemam nista protiv njega :)