Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam lumia 950....jedina mana je aplikacije tj nedostatak istih odnosno barem usavrsavanje i "poliranje" istih. Barem ovih koje se najcesce koriste. Korsnih ali korisnih a ne "zgubidan" aplikacija ima.
Ja sam imo dvanes žena.
Ako se vrati NOKIA s androidom odmah uzimam !
Pa tek je januar...?
Ko ce vam to uzet kad pola aplikacija nemate
Lumoa 950 i 950xl su fantasticni telefoni ali jarane preskupo ako misle biti konkirentni na trzistu moraju sniziti cijene jer ne mogu sebi priustiti taj luksuz da im cijene bude kao kod samsungovog i appelovog flagshipa...
Lumia *
problem je taj sto windows phone kao operativni sistem kosta pola telefona ostalo je hardver...android os je moguce skinuti jer je to virtualka koja se vrti na dalvik vm masini i koristi linix kernel...tu ostaje ista prica kao i za operativni sistem desktop racunara linux dzaba windows kosta ha ya
ŽIVJELA NOKIA, dabogda se raspali nakon što ste gotovo uništili EU giganta mobilnih telefona... faking jenki pederi!!!
nokia se sama unistila, nike htjela odustati od svog sistema koji je tad vidno bio zaostao. Samsung i LG prelaze na Android, a ovi ostaju na mjestu. I tu je nastala ta razlika, pa onda pogresan potez stupanja u saradnju sa Microsoftom, jer tadasnji WinPhone nije mogao parirati Androidu. Realno gledano ni danas ne moze, zbog ogromne zajednice koju ima Android.
Bit će njima još gore.
Nista neocekviano, past ce jos.