Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samsung je zakon em je bolji em je jeftiniji od smrdljivog iphonea. američko vnogo
pa i samsung galaxy s II je jaci od ipona 4s xD
http://androidadvices.com/samsung-galaxy-s3-info/
Ljudi naučite razliku između iPhone-a, iPada i iPod-a, nemojte se blamirat kad ne znate. Ako iphone 4s ima 1.2 GHz i 700MB rama, a ovaj Samsung 1.8x2Ghz i 2 GB rama logično je koji je bolji =) I ne poredite tablete sa mobitelima, jer su oni mnogo jači, a što se tiče samsunga samo g cjena biti ispod 1000 KM sigurno
@ Charts jedno pitanje za tebe znas li sta je ipad 2 ??? ovdje se prica o telefonima, malo bolje citaj k.locu
@@mabrao ipad i iphone nisu jedno te isto. -.- pored toga, samsung kad ti se pokvari, garancija je tu, odneseš u licencirani servis i ćao. apple-ove proizvode najčešće možeš baciti, ako nešto ne valja.
http://fs03.androidpit.info/userfiles/852755/image/41042.png
@mabrao; ne siri dzinformacije i progooglaj malo koliko je samo iPad 2 jaci graficki za pocetak od S II. Software, optimizacija, podrska - stvari koje Samsung jos treba da nauci, a pitanje je kako ce sve dok im OS radi druga kompanija.
Neki nikad nece ukapirati da specifikacije na papiru ne znace mnogo u praksi.
\"Pocurile\" ili PRocurile! :) Hahahaahahahhahahahaahhaahha! Oplakah!