Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP! Mnogo nas je vise zaduzio od S. Jobsa
legenda zivi kroz unix i c zauvijek
Ja cu i dalje nastaviti da programiram u C-u.... a iPhone sam prodao ima tom e prilicno.... Ritchie je bio genije svoje vrste a Jobs svoje, nemojte mijesati kruske i jabuke... looooool, smijesno ali istinito.....
jobs je mala maca za ovoga al ovaj nije imao para ko jobs
da ti nisi specijalac?
a specijalci, da njih nije bilo kroz historiju i vrijeme, ne bi bilo ničeg, svi bi se već davno poklali ;) oni su nužda koja zakon mjenja ;) oni su zakon!
Mogli ste i prekusutra objaviti tu vijest. Lik je preminuo prekjuce po nasem vremenu. + nazalost niste sposobni vjerodostojno prenjeti vrijednosti njewgovog rada... Da nije C-a i Unix-a nebi bilo ni Stive Jobsa ni ostale \"raje\"
Pa naravno da nije zasluzio da obratimo paznju na njega ko na jobsa ... on je samo dao osnovu za 90 % programa ... nije dao inspirativni govor kao jobs ... i zaradio miljarde tudjom idejom ... RIP Dennis Ritchie
Umro zbog tuge za Steve Jobsom i sekiracije zbog problema sa iOS 5
a specijalci, svaki dan ginu, a niko ne haje... zbog njih smo mi živi i zdravi i zajebavamo se svaki dan... što niko ne haje za njima? jer su hladnokrvne ubojice i ludjaci... ne! stopa razvoda u specijalnim jedinicama je 98%, a stopa fakultetske obrazovanosti pripadnika tih jedinica je 95% ! ti su ljudi ispred svog vremena i najskromniji su na svijetu! žive i umru da bi mi mirno spavali.
Kako je ovo krenulo, iduće sedmice će i Bill Gates da umre, hvala Bogu pa nisam programer, ubiše ovi kompjutori!
RIP Legendo!
R.i.P. zanimljivo kako se malo prica o njegovoj smrti