Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ionako ove danasnje trebe stavljaju polugole slike...tako da... ne kontam kakav virus ^^
Novinaru, ne pise se DIJECE, nego djece!
O.vaj m.aterij.al di.stribui.raju b.o.sansko-h. e.rcegovački a.lf.a m.u.ž.jaci koji o.l.a.j.a.v.aju svaku ž.e.n.ku iz svoga č.o.po.ra koja im nije d.a.la, a kada i da onda je o.l.a.j.avaju zato što d.a.j.e \"S.VAKOME\" ili p.o.l.u.g.ola (p.o.lu.obučena) eto spremna je s.k.o.čiti opet na \"S.VAKOGA\".... Kako god b.h. a.l.f.a m.u.ž.ja.k u.m.ire od s.tra.ha pred a.l.f.a ž.e.n.k.om i taj s.t.r.ah može kanalisati i kontrolisati tako što će svu svoju d.e.s.tr.ukti.vnu energiju i z.l.e mi.sli pretvoriti u a.g.re.s.ivn.ost i m.r.ž.nju spram ž.e.n.a.
a sta treba tacno kliknut da mi neko objasni
e @mala, ajd po.po.si nam svima najprije :)
@@have you seen ja ti nisam od tih sto vole sminkere i smekere. javi mi se
Sva djeca koja su vidjela \"prof. Dr.\" Zikriju Avdagića takođe neka se obrate školskim psiholozima il salijevačim strave.
jeste druže, svaka čast! a i vala sve se one j.eb.u sa nekim šminkerima, ženskarošima, namazanim pederima i mačo kretenima, umjesto sa mnom ... specijalnom jedinicom, legionarem i pravim borcem!
dijete djeca
kao da to smeta djeci, ionako ima vise pornografije u danasnjim muzickim spotovima , ovo je vjerovatno zasmetalo nekim babama koji su se pozelili kite