Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegov koncept je relativno stariji, ali je razlika u tom sto svi MORAJUUUUUU koristiti web kamere... i za komentatora:- sta se ti preseravas, sad ti neki frajer...nije uopste to toliko stara vjest da se mora podvlacit kao da je \"stara\".....PAPAK posjetio sam stranicu jednom prije nekih mj.dana i nikad mi vise nece past na pamet da je posjetim, jer je totalna glupost, a za ovakve primitivce kao sto je \"komentator\" je vjerovatno neka uzvisica zivota...
necete vjerovati ali na ovoj stranici sam vidio Jessica Alba, imam sliku na facebook-u sto sam uslikao sa print screen!!!
reko da vidim sta je, garant neki drkadzija il debela amerikanka e pa treci tkz. roulette chat ja sam imao divnu cast da vidim kako ker, reko bi neki mjesanac guzi zenu, istina svega mi.... allahsellamet
ja vec naletio na nekog sto kur*** pokazuje..
sve brkate mudonje, nema zenska ni za lijeka
Nova? E jestel vi normalni!? znate li od kad ja ovo posjecujem i zezam raju sa raznim gif slikama, pa vi ste sa sa-x.com stvarno presmijesni. Kasnite ko vizni rezim, ako ne i gore.
Dzeksoni je nategnuo trebe od po reprezentacije i Wolsburga pa niko mu nista ne smije , jbs ove mlakonje ko djeca , pa nije ni ckapi sapun pa da se potrosi, sta fali sto je Terry malo prismocio. Dzeko umace prosjecno po 3-4 puta na dan.
Nema baš mnogo klinaca tako da sumnjam da će pedosi doći u skorije vrijeme. Ova stranica je u radu već koji mjesec i sve je popularnija u zadnje vrijeme u \"crnim rupama\" (internet underground, LOL) posebno za zbijanje šala koje su ponekad tako okrutne da zaslužuje oznaku 21+. Sam princip je u stvari Omegle sa kamerom... Ovo je malo zanimljivije jer se mogu vidjeti reakcije sagovornika, eventualno ga šokirati nekakvom slikom dok tamo razgovor najčešće traje do ASL.
Ja upalih i odmah me doceka nekakav drkadzija!
guzi li se ova crna
Dok ga pedofili ne okupiraju.