Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari moj, možeš ti izaći iz kutije, ali nemoj izvan fizičkih zakona. Nekoliko stvari nejasno. Za početak, kako okretati upravljač i šta kad zapuše vjetar s boka.
Sve više nekih "smart" stvari a čovjek postaje sve gluplji.
Ako neko moze da mi ovo prevede bio bi zahvalan Prva stvar koju ćete primjetiti na ovom biciklu su točkovi. Naime, zadnji točak je veći od prednjeg kotača, a kod "običnog" bicikla oba su ista. Veliki, prednji točak skladišti energiju i omogućava biciklu za održavanje brzine.
a moze li po makadamu...............
stop svjetla pogone bateriju. . .
Da mi je da mi neko izmisli mekani papir da kad vrsim veliku nuzdu mogu da se obrisem. Ima li neko da misli izvan kutije pa da mi to smisli? Ja cu investirati materijal u vidu grubljeg papira, a mislilac moze ideje i rad.
Pa peri guzove !
@feluga pa perem, da mi je da se obrisem, da mi se guzovi ne prehlade.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
razmišljao van kutije i smislio motocikl....
Bicikli zvani discus hernia...
jos da izmislite pametnu ženu valjalo bi p.s zene izvin' te :P