Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ja to razumijem. Ali ne mogu oni prica, kad neko bRez argumenata, hvali Android a wp8 naziva smecem opet bRez argumenata. Nego ajde, sva raja na androidu, pa vjerojatno je to dobro.
konkurencija je uvjek dobra stvar za nas korisnike. mislim da ako se samsung posveti ovom projektu dovoljno ozbiljno, mogli bi napraviti veliki posao. google je previse trzista uzeo, svi sem apple-a su bukvalno ovisni o tome sta ce google i kako napraviti ( i kada ). ovako fino ljudi naprave svoj telefon, i optimiziraju software da leti na njemu, bez ikakvih bugova i problema. (ovo je oficijelno prvi komentar u kojem podrzavam samsung mobile)
Kao ljubitelj Samsunga, iako nemam njihov telefon, smatram da je ovo veoma losa odluka. Samsung je velik zahvaljujuci upravo androidu. Ako ovaj OS ne bude u stanju preuzimat app sa ggl play-a, a nece, onda ce sistem biti totalna banana.
Nije im dosta iskustvo s Bada OS hmm