Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to super, ali nije mi jasno kako se snima video od 360 stepeni.. kakva li je to "posebna oprema" i koliko košta.. Bog sam zna :)
Je l' celzijusa? http://preppersbalkans.blogspot.com/
Ipak je farenhajta ! ;)
@feluga Da nije malo? :D
FUCK FACEBOOK!
Biti će zanimljivo vidjeti 360° snimak WC-a u kojem se slikaju danasnje djevojke. Uvijek me zanimalo kakve su kod njih plocice, kakva je fug masa i tako to...
Jest, kad bi se one htjele uslikati 360°! Nisu ni one budale.
Tama da snimim jedan iz hale(wc) i da postavim, to je danas u modi kako sam primjetio, cak i na tv furaju te fazone, golotinja i tako to
...kompletna virtualizacija stvarnog života. sad nešmo ostat živi od gologuzih kupaoničkih selfi šmizli u "tristošese stepeni celzijusa" (njihovim mozgom rečeno).
Jedva čekam pornjave