Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sto: Pomenute dvije stranice ne predstavljaju nista, osim ono sto predstavlja Dodik u jednom entitetu Bosne i Hercegovine. Samim time komentar ti nije konstruktivan ili kao sto bi se reklo u raji ... \"niđe veze\". Sta se tice teme ... ICANN je trebao to davno uraditi. Od ovoga se moze samo profitirati i prosiriti znanje.
sto npr allah.ba ili islambosna.ba na cirilici, arapskom ili kineskom bas fino izgleda :D nego odoh ja registrovati cirilicnu domenu sex.com
jedan od najglupljih poteza ubjedljivo ...
evo nam belaja, ko ce sad izaci nakraj sa svim ovim hajvanima