Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima START i opcija da se ide direktno na desktop. Samo i kada klikneš start opet se otvori onaj glupi metro izgled u full-screenu za touch ekrane, tako da je onaj fazon " nije govno nego se neko posro' " :D
cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2013/04/Screen-Shot-2013-04-16-at-10.42.21-AM-640x448.png
Da ti barem taj "start orb" liči na ovaj od 8.1 pa i nekako...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne radi steka
Dobar Win 8.1, revolucionaran, dere sve odreda i Apple i Google OS. Nema mu ravne. Za one koji vrse nadogradnju, prije bilo kakve kupovine Win 8.1 ili Win 8, dobro istraziti da li vas kompjuter podrzava upgrade. Recimo Sony podrzava iskljucivo upgrade za kompjutere kupljene nakon 01.05.2011 godine. Sto znaci svi stariji od toga, ce se morati snalaziti sami i ako im Win8 aplikacija za kompatibilnost kaze da njihov komp. ima hardware sposoban za Win 8 i dalje. Uglavnom sam prelazak sa Win 8 na Win 8.1 je mukotrpan i ako imate novu masinu kojoj je default OS Win8. Znaci tu mora biti update i za graficku, zvucnu, video, net kartu. Meni je laptop star dva mjeseca, orginalni OS mu je bio Win8, imao sam pored znaci Win 8.1 update, jos 16 velikih updatea koje sam morao instalirati za moj model sa stranica laptop kompanije, a to je bilo, restartaj barem 10 puta kompjuter. Win 8.1 jeste revolucionaran, bolji je sto puta od 8, medjutim ima malih bugova koji se trebaju ispraviti.
Oni koji imaju instaliran Win 8 i Windows Store, a u Windows Store im nije prikazan update za Win 8.1, moraju prethodno snimiti u Windows Update, update broj KB 2871389. Nakon toga ce im se prikazati opcija da izvrse upgrade Win 8 na Win 8.1 u Windows Store.
Hajde ba ne seri, <3kurcuntu. Nijedan operativni sustav trenutno pisutan na trzistu, nije ni 10% Windows 8.1, ukljucujuci tu i iOS7 od Apple i JB Android od Googla. Zapravo ova dva zadnja su zastarjele jebene igrice za Win 8.1.
Ubuntu i Linux :)
Dedo li ih njihov :) pa ja sam mislio pravi Start,ono ustvari dugme sa znakom Microsofta,pa nisu trebali ni to,lakse je pritisnuti puljku nego traziti misom na desktopu,usrali su ovo a taman sam se bio obradovo.
Godina 2020: "sjecas se kad smo koristili widnowse na racunarima? Dobro si jaraaaane, sjoo kad se sjetim..."
Godina 2030: "sjecas se kad smo koristili widnowse na racunarima? Šta je windows?...i, šta je računar?..."
Godina 2040: sjecas li se kad... PIIII! Odabrana jedinica sa kojom zelite komunicirati nije kompatibilna sa pitanjima starijim od 10 godina. Zelite li doplatiti za tu opciju?
Oro ja njivu ...... ........ ............ ..............
Slagali su nema je u ponudi za update,putem alata u Windowsu je nema.
http://www.geek.com/microsoft/how-to-update-to-windows-8-1-1574202/
kako kome :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@N_Quit nekada davno bila je reklama "zurim i hitam u euroritam" :)
...kukala ti majka, imal' konačno start menija...j­ebeni notepad po sata tražim...
Pa gdje hitaš, pa se odmah bacaš na osmicu..
Windows 8 users, your free update along with your "start" button are ready for pickup.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)