Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ove pare mogu dva puta otici na more ,kvalitetno se provesti i je.ba.vat svaki dan
Ma sitnica, trebali ste malo dignuti tu cijenu !
meni neka grafička pijačarska 512mb radi ko majka
nisi shvatio sine. čovjek nije mislio na gledanje pornića, nego na pravi sex. kad to jednom probaš (dosad očigledno nisi imao priliku ) crysis ti više neće pasti na pamet. : )
Ma na piku polovnu uzet upola cijene :D
zato sto ova graficka ima vise snage nego 2 plajstationa 4 a plus jos sta svasta mozes s racunarom a ne mozes sa plejstesjnom...
Zašto ne uzeti plejku 4 kad sad izađe za 450eura i riješit sve probleme sa grafičkom podrškom. Ma zdravo ba neču svako 3-4 mjeseca kupovat novu grafiku da bi mogao igrat najnovije igre koje u saradnji sa NVIDIA i AMD-om deru potrošače.
Ne znam niti me zanima.Ja bolje sv.ršim kad vidim,recimo,crysis 2 na max detaljima nego kad vid.im dobru pi.co.ku na por.nicu
za ovo treba imati svoju vlastitu elektranu
Treba kupiti što prije ovo čudo jer će se veoma brzo rasprodati zbog izuzetno povoljne cijene.Ja odoh odmah da zauzmem red ispred plus computersa da ne bih izvisio i ostao bez svog primjerka.
Znate li vi djeco koliko vi pićoka možete za ove pare imati?
znam ja to raja sve ali ali PRESKUPO DJABDE VAM PRICAT
Joj što ne mogu pametnjakovića koji blage veze nemaju o čemu prićaju.GTX 690 je 2xGTX 680 i samim tim bi trebala biti duplo brža,međutim zbog latencija se takva brzina u praksi NIKADA ne ostvari i najviše što se može postići je ubrzanje od nekih 50-60 %,što ne opravdava razliku u cijeni.
u najboljem slučaju je brža nekih 50-60% što ne opravdava razliku u cijeni tako da
Oj lika xD pa 690 ti je 2x680 samim tim je 2 puta jace a ne 10xD
Ova možda i ispuni preporučene zahtjeve za novi Max Payne.