Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' ko primijetio da je ovaj skinbook rađen kao na nekom free hosting servisu,haha ,to govori o njegovoj kvaliteti... vidite da link do sajta ide http://skinbook.ning.com/main/authorization/signIn?target=http%3A%2F%2Fskinbook.ning.com%2F sad izdvojite samo ning.com i posjetite,pise \"create your own social network\"
reci mu... mars sljive u sumu oklen i potices
@šljive moras se skinut go pa se registrovat nemoze te prepoznat kad si obucen
cool
jel je neko uspio uč u sajt
Ovo je nešto čudno sto puta pokušavaš se registrirati i ništa
baš dobro da se neko ovo sjetio
Baš dobro da se neko ovo sjetio
Baš dobro da se neko ovo sjetio
hahhahahahahaah guzicabook
kako se ulazi na ovaj sajt?
Ah...Bit\' će to jedan od najposjećenijih sajtova,bez sumnje...Kao što su i emisije slične strukture(Farma,Big brother...)bile najgledanije...Ljudi nemaju mnogo pametnog posla pa \"udri po trivijalnosti\"...Valjda je to najlakše... I psi će imati uskoro svoje sjatove preko kojih će se družiti,razmijenjivati iskustva,žaliti se na vlasnike itd isl...Daleko idemo,a nigdje ne stižemo!
kurcebook
cuj skinbook rostiljada...paris somune i gledas u penise....hebo to