Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mobilni telefoni, Tablet uredjaji, sve je to dostiglo svoj vrhunac, to je istina, sve ubuduće je samo izmišljanje kojekakvih gluposti , jos više rama, jos više pixela, više kamera pozadinskih, različiti, savijeni ekrani, itd itd, inace to je sve dostiglo kao sto sam napisao svoj vrhunac, i jos malo , pa će lagano početi opadati kupovina, jer svi već sve imaju, čak je i internet dostigao svoj vrhunac, surfanje , igrice, itd, itd, ljudima već lagano prelazi sve to u dosadu. Jedino još, ja što pročitam novosti , obavim pozive (viber), i to je sve! Siguran sam vecina da je to sve prevazisla.
ma pretjeruju
Kakav Tomo ima?! 😂
Ko voli nek izvoli!
neki dan gledam samsung s 7 edge protiv lg g5 pa unistio ga lg los je samsung lose baterije imaju haos mozda jesu dizajnirani lijepo ostalo je lose
ne seri. kakav lg
Jedva cekam da nemam ni ovaj
Štancaju ih k'o usisivače. I štekaju kao usisivači. Džaba zakrivljeni ekrani.