Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra igrica za ubijanje dosade
e menije ova igra super imal ko asifre
GTA3,GTA VC i sve koje slijede su samo tako jake igre zbog mod-ova (naravno za PC). link: www.gta3.gamigo.de
LUDILO
K U R A C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma Mafia je za GTA igra!
Jer su ponovo potpisali ugovor na ekskluzivnost? Usput, nisam ni rekao ovo da bih volio GTA za GBA, kad mi stize press release da prave Vice City za GBA :)
GTA3 I GTAVC nisu bili odmah izasli za xbox zato sto je rockstar imala ugovor sa soniem da GTA bude samo na PS2 ali cim je ugovor isteko oni su izbacili igru i za xbox ali ne znam sata sad seru da ce biti na PS2 eskluzivna???
Evo nesto previse naglasavaju da je PS2 ekskluziv. Principijelno sumnjam da ce ostati tako. I GTA3/GTAVC su trebali ostati ekskluzivno za PS2, medjutim su dozivjeli port na PC, pa onda i na Xbox. Previshe prodajnih mogucnosti za propustiti. Zao mi je sto ne izlazi za GBA neka verzija a'la GTA2. To bi bilo zabavno
picke nece da je izpace za xbox
hoce li izaci za PC ?
Mljac