Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije mozda i blu-ray Tito našao i prodao SAD-u ,davne 80 kada u Jugoslaviji nije bilo ni struje
\"mnogi od nas još uvijek nisu DVD zamijenili Blu-Rayem\" A gdje to u Sarajevu ima kupiti BD FILMOVA i kolike su im cijene,moze se na prste prebrojati... a film 50km.Kad budu originali 10 km i u masovnoj prodaji onda ce se isplatiti,jos uvijek precijenjen medij
zar je moguce da se nemoze uociti razlika !!! sjedi na tv i gledaj u kauc hajvanu !
eto ja primjetim jel slika bolja na blue ray nego na dvd:u. ne vidim razlike izmedju vhs:a i dvd:a a kamoli ovo. ovo je cisto preseravanj i otimanje para narodu!
ma nema potrebe za ovim. sa sto brzim internet konekcijama skoro sve se nalazi u virtualnom svijetu. skoro nikoga neznam ovdje u americi da uopste kupuje BD. Sve gledamo preko interneta: netflix.com, itd.
Prazan BD disk 10 km .
Ma budalaština živa. Ne znam ko će kupiti sebi i sadašnji Blu Ray Player, kada su filmovi na blu ray-u preskupi, čak i da kupiš prazan blu ray da pržiš filmove s neta, opet ispadne presukupo. Zato je zakon media player, pogotovu koji ima HDD, skidaš filmove i uživaš u visokoj rezoluciji.
Ja kuci jos uvijek imam tv sa katodnom cjevi :) fata sve kanale i radi sve super :)
19 Maj 2011 SHARP predstavio 85\" LCD TV, video rezolucija 7680 x 4320 pixela!!!! Koga briga kada BHT1 i FTV nemaju jos ni stereo zvuk, a kamoli mpeg2 video format!!! FUJJJJJJJ
Rijec je o \"QUAD FULL HD\" video formatu !!!!!!!! Podrzava 16:9 format, i 3840x2160 rezoluciju slike, sto se vise odnosi na gledanje 3D TV-a, ili 3D filmova. Toshiba je izbacila TV jos u septembru 2011, model \"toshiba 55ZL2\".
hd, full hd, 3d, ultra hd.................... ma, idite u pm vise sa tehnologijom!!!!!!!!!
Kakve veze ima ova slika sa tekstom. Svašta !
eto, o cemu ja pricam?! http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/od-subote-skuplji-benzin-u-federaciji-bih/120111073 a vi lupajte dislajkove i dalje! HARDORE JE IZ TUZLE!!!!
halo, pomalo s tim dislajkovima!!! HARDCORE JE IZ TUZLE!!!!
dosta vise sa konformizmom. promijenite nam gorivo!!! necemo da se gusimo u zagadjenom zraku, kada ne moramo!!! kakav ultra hd, kakab blu ray!!! HARDCORE JE IZ TUZLE!!!!