Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni slican... ne znam samo u kom pogledu nalikuje.
*ebo li vas vise taj iphone
Frajer je u videu fino objasnio u cemu je razlika izmedju iphonea i blackberrya,a vi levati koji ne razumijete to je vas problem:)
Ni nalik na iphone, najvise slici na LG Optimus 3D
Meni liči na android a ne na ios.
@CokoSMoki Kad mogu doci?
P.r.c.i me u guzu ako ovo lici na K.arinu od IPHONE 5-a
SAMSUNG JE NAJBOLJI MOBITEL,SAMO STO SU TATINI SINOVI I DROCE NAFURALE IPHONE,J....BO VAM ON MAMU VASU
a jesu ljudi postali zaludjen ovim telefonima jbt
Pa bas ne nalikuje!
Tužba incoming!
Na*ebali su u \"Blackberry-u\" sad ce ih Apple tuziti jer im mobitel lici na njihovo \"sranje\" od mobitela. Mogu se kladiti da je ovaj Blackberry bolji 10 puta od iPhone-a !
Cuj? Sreca pa ostali klonovi prste orginalnoscu )
AH TA SILNA BOL U KU.RC.U
svi ovi preko 800 KM su isti nije bitna vise stvar ukusa bitno je samo da imas puno para, et ja da imam kao sto nemam para kupio bi sebi i phone 5, samsung s3,s2, sony xperiu S, sony ericson arcS ,ovaj Blackbarry, motorolu motoluxe,Htc butterfly ...
Ma isti iphone ekran mu na dodir to je to .
Zaboli me tuki za iphone i blackberry. Vazno je da ce pojeftiniti benzin!