Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani, Ukoliko Vas zanimaju najnovije vijesti iz svijeta tehnologije i nauke, posjetite moju blog stranicu koja se nalazi na ovom linku: http://techzoneblog.netii.net/, dok sa svojim Facebook Like-om pružate meni veliku podršku... Hvala Vam!
Ovaj google vise ne zna bil' piskio il' bi kakio...
Rekne se pišo il srao
Dragi GOOGLE, kako da nadjem zagondžiju
racunaj RIJESENO!! :D
Evo i drugog. Sad ih imaš na pretek :) Dragi GOOGLE kako da nađem adresu ***zovne?
Uobicajena praksa kod nas je da pitamo u kafani,busu,na poslu sve i svakoga kako nesto popraviti,napraviti itd. rezultat je druzenje i naklapanje. Neko se sjetio da zaradi pare na pitanjima!? Nije tako glupo:)
Ovo treba nasim politicarima ubaciti kao glavnu aplikaciju.Recimo da postave pitanje : "Sta narod da jede a nema se dinara?" google je njihov prijatelj...
Ovo ne prolazi kod nas,iz razloga što se brzo iznerviramo,tako da bi prvo stradala kamera,a onda računar i bilo bi više štete,nego koristi...;)
sacu da ga pitam kako klepe da napravim
Your search for 'klepe' didn't match any Helpouts. Couldn't find what you were looking for? nema ovaj pojma
...klepi ga.