Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas volim jednu stvar, sto uvijek, ali uvijek, na ovakve vijesti mi mozemo da kazemo da ce to biti i kod nas iste te godine :) uz mali dodatak :) hidzretske dakle 2017 hidzretske i mi cemo ukinuti FM signal jesmo aktuelni u pm :)
@mirsad hahahahhaha u potpunosti se slazem s tobom :) @sbiljeska ih sto bih volio da smo glupi kao norvezani, al bas
...kod nas ce ukinuti sva radna mjesta do 2017.
Ali zato gradi 50 000 Harp antena uz blagosov EU.
Ja ga svaki dan gasim, palim
Razlika je samo što u Norveškoj političari rade za dobrobit svog naroda.
Kod nas ce Hanka Vajzovic 2108 da uvodi Dugitalni radiJo
Molim Vas da mi neko objasni razliku izmedju FM radija, odnosno signala, i digitalnog radija.Prije svega mislim na način distribucije digitalnog radio signala, kao i njegovog prijema, maslim naravno na sve potrebne tehničke uslove i preduslove da bi se mogao emitovati digitalni radio signal i naravno slušati digitalni radio.Ukoliko ima neko stručan da malo to pojasni, jer me baš zanima. Hvala unaprijed.
Fakat nemaju sta pametnije ... ispade da su im sva auta digitalizovana ili oni ne voze oni lete
U vremenu poplava ili drugih elem. nepogoda, taj starinski radio se pokazao kao kljucan u spasavanju zivota. U ratu pogotovo. Zato neka nama radija.
...kod nas ce ukinuti sva radna mjesta do 2017.
Dovoljno je reći da u Norveškoj švedi rade kao konobari...
Svedi su za njih teska sirotinja.
moze li se napisati potpun naslov, eto molim vas ikada potpun normalan naslov... ipak se treba zavrsiti fakultet za novinara...
zar ljudi jos slusaju radio?