Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat je ova nokia pala k-u--rcu za uši. lijepi samsung i HTC :)
samsung galaxy, bilo koji model jede za doručak ove nokie mrljave.
prodajem ugalj 062/013-184
Ne zna se koji je ruzniji.
http://www.gsmarena.com/motorola_razr-4273.php
jeobote telefon kad ja moram instalirati custom romove nebi li potrefio dobar neki koji ne trosi puno bateriju, o tome da ne pricam , najvise volim kad izadjem s prijateljima u grad, pa malo odu na internet i odma gase wifi, nebi li im izdrzala baterija, vecina vas se pali na hardwer, dual core, 1 gb ram ofo ono, jeblo te to, ako nemas optimizovan OS, bas kao appleov iOS (navodim kao primjer jer na iPhone 4 radi savrseno bez ikakvog laga, i nisam apple fan) 4.5 incha? kome treba toliki mobitel, sve do 4 , u vrh glave 4,3 incha je dovoljno, stace mi mobitel kad ga moram u dvije ruke drzati.
Android je zakon, novi Nexus izlazi sa dual core 4.5 inch ekranom , face recognition security ,podrska za 4 G mrezu , da cujem da cujem.
da ti kazem nokiin sam fan, ali brate realno govoreci nokia sa symbianom je trulja koju je pregazilo vrijeme bas zbog sybiana, zato je samsung koji kosta duplo manje radi pod androidom 12x bolji od nokije koja kosta duplo vise i radi pod symbianom
SLATKI SU ALI JA NE BIH BAS MJENJALA SVOJU NOKIU N 97 .......
@CoCoBryce Pokazi mi jednu nokiu, JEDNU koja moze SVE OVO UZ ISTU BRZINU A KOJA NE KOŠTA VIŠE OD 300EURA NOVA: http://www.youtube.com/watch?v=lzvzt2Wf16E - MIUI (CyanogenMod verzija za Android fontele) http://www.youtube.com/watch?v=oTSaJrpKzck - Playstation emulator http://www.youtube.com/watch?v=k8GqbtSq49c - Nintendo 64 emulator http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OzF1snjahts#t=23s - Super Nintendo Emulator NAPOMENA: SVE ŠTO VIDITE, SVAKI ROM, EMULATOR I SL. JE BESPLATAN!!!! ANDROID FTW!!!
lumia 800 se cini fina ali 580$ je malo puno ako zele konkurirati i SAMSUNG-u ili HTc-u
S.R.A.NJ.E U BOJAMA
S:R:A:NJ:E U NOJAMA
Lumia 800 izgleda PREDOBRO PRE PRE PREDOBRO :-) konačno se i Nokija vrača
sve je to cuna moja dok postoji apple iPhone
Boze, pa neki novinari ne znaju ni prepisati članak... \"Nokia je također izbacila modele Lumia 710 i Lumia 800, uređaje koji će se takmičiti sa Apple iPhoneom i uređajima koji rade uz pomoć Googleovog Androida. Lumia 800 bit će dostupna u nekim evropskim zemljama idućeg mjeseca.\".... zar ne rade pod WINDOWS MOBILE 7???? U ovoj zemlji je bas lako biti novinar...