Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
android je smeće. imao sam ih raznih i svi kad tad počnu štekati i usporavati i uz sve to nema PRAVOG ms office na njemu. Zato ko ima para iphone, ko nema windows phone. mogu samo još reći da nokia ima kamere.
Nisi još vidio iPhone kad počne štekat ;)
Ma svaki pocne stopat nakon godinu dana jer aplikacije postaju sve zahtjevnije (barem ih prave da vise zahtjevaju) pa "moras" uzeiti novu seriju Bilo Samsunga, Iphona i ili bilo kojeg drugog da bi sve ispo ko podmazano. Moja arc S radi savrseno kad sve vratim na fabricko a cim apdejtujem fejs par standardnih apli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I dok se Nokia,Samsung,Sony i ostali takmice ko ce platit bolju reklamu da prodaju modele koji izlaze svake sedmice ko na traci,a sve jedan te isti mobitel samo oklopi drugi, za to vrijeme kineski proizvodjaci vec ubacuju u mobitele Octa core procesore i Intelove procesore kao npr Asus Zenphone,po cijenama dvostruko pa trostruko nizim
Cudi me sto nisi naveden kao jedan od osnivaca Nokie
Nijedan kineski proizvodjac nije ubacio octacore procesor u svoje mobitele, riječ je o Imtecu, - Indijskom proizvodjacu, čije cijene nisu uopšte mnogo niže te se kreću od 600-800 KM za octa-core mobitele.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne.
Jedino android moze spasiti Nokiu i od nje ucijiti respektabilnu marku, sto je nekad i bila. Windows je patetican u odnosu na IOS i Android, i pored cinjenice da odlicno odgovara Nokia hardveru. Trziste. naime, nema povjerenja u Win telefone. S dr. str. Nokia je vec najavila Android telefon, ali on ce biti namjenjen za zemlje treceg svijeta, jer planiraju da naprave ultra-jeftini telefon za treva trzista, tako da ova vijest i nije neko iznenadjenje.
@Erdogan Tako ce i biti. Microsoft (koji pravi Windows) je kupio Nokiju. Nisu je kupili da bi sad na nju nabacili konkurentski Android. Naravno da ce radit na novom Windowsu, pa vidjet cemo hoce li uspjeti popraviti stanje.
Jaooo popravili ste mi dan!!! Not. -.-
jak je teaser
Da je Lumia 1020 na KitKat-u, to bi bilo vrhunski
NOKIJA JE ZA SLABIĆE,MOJ ČOEK IMA SAMSUNGA NAKOG
Koliki mu je?
'Čoek' nadoknaduje velicinu necega velicinom svog Samsunga ehehehehe On topic :Bilo bi fino vidjeti novi Nokia Android uredjaj,imao sam priliku raditi sa Nokiom X,mob nije uopste los,samo malo laga zbog slabijeg procesora,ali je u biti fino odradjen OS,doduse,ja sam Lumia korisnik pa ga ne bi zato koriistio :)))