Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:D Ugledali smo se bre na najveci brend na svetu:D
Nek ih prodaju u Izrael........
Ljudi, ne prdite.. Sjediste danasnje Nokie je u Espoo, gradic pored Helsinkija. Radim za Nokiju, i 100x sam bio u Espoo.
@Asko glup si do daske.......Sjediste Nokie je u Nokiji a u Salu je samo jedan od pogona kakvih Nokia ima svuda u svijetu.I neoj vise lupetati kad nemas pojma.
nokia je iz espoo-a, ne iz sala.
Ni iz dzepa ni u dzep
Kompanija se nenalazi u gradu Nokiji vec u gradu koji se zove Salo gdje se i proizvodi Noki amobilni telefoni a Nokia mjesto nema nikakve veze s ovom Nokiom sto proizvodi mobilne telefone jer bar ja znam to jer zivim u ovoj drzavi odakle pocinje Nokia mobilni telefon.
Nista...