Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo travu treba pusit
Vratite Drinu na marku pederi
U cigaretama je obicni duhan,a razlika je sto su restorani upola manje zadimljeni jer kad stoji na stolu dim od cigare ostaje u aparatu.Kad se povlaci dim isto je ko i obicna cigara. Zaista dobar i pozeljan proizvod za ugostiteljstvo koje se ionako muci sa brojem gostiju.Svaka cast ko se ovoga sjetio da mi babo ne sjedi po zimi na balkonu kad fumari.
Ovaj ‘uredjaj’ jos nije dovoljno ni istrazen, tako da je neodgovorno tvrditi ovakvo nesto. No, jasno nam je da je ovo pisala duhanska industrija, oni skrupula nemaju. Pusaci, probudite se, o glavama vam rade.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
do prije par godina ista ta kompanija tvrdila da cigarete nisu stetne , sad izmislili nove da navuku druge. Zabrana pridaje i stavljanja pod narkotik tipa heroin kokain ili makar hasis je jedino moguce da smanji pusenje drasticno i da se kupuje po apotekama kako i Evropska unija zeli da uvede od 2020.
nargilasi na aparatima...
Kaže: "Beograd je jutros bio najzagađenija prestonica sveta"
Gdje su oni četalji što pametuju ovdje Sarajlijama?
A koliko vidim ni kanalizacija nije jača strana u begešu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)